Financiële vergelijkingssite Independer

Independer.nl werd opgericht in 1999 en bestaat dit jaar dus tien jaar. De site is met meer dan 100.000 klanten inmiddels de grootste online adviseur in Nederland. De site biedt onafhankelijk advies en productvergelijkingen op het gebied van financiën en gezondheidszorg. Hierdoor helpen zij u om zelf te kiezen welk product het meest geschikt voor u is. Independer.nl ontvangt een vergoeding van de bank of verzekeraar als u ervoor kiest om via de site een aanvraag te doen of af te sluiten.
Independer.nl is gevestigd te Hilversum en heeft ruim tweehonderd medewerkers.
In mei 2009 is Independer.nl uitgeroepen tot meest gebruiksvriendelijke autoverzekeringsite. Daarnaast heeft de site in juni 2009 de Nederlandse verzekeringsaward gewonnen voor zijn uitmuntende prestatie op het gebied van E-business.
Independer.nl staat als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft).
De diensten die de site aanbiedt, zijn het vergelijken, aanvragen afsluiten van:

  • auto-, woonhuis-, zorg- en reisverzekeringen
  • uitvaart- en overlijdensrisicoverzekeringen
  • hypotheken
  • leningen en spaarrekeningen
  • direct ingaande lijfrentes en koopsommen

Independer.nl heeft er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder van financiële producten met voorrang te behandelen en adviseert dus op basis van een objectieve analyse. De site toont in haar vergelijkingen ook aanbieders van financiële producten met wie zij geen samenwerking heeft, ook als deze als beste uit de vergelijking komen. Independer.nl maakt geen productieafspraken met aanbieders van financiële producten.
Wanneer u een productkeuze heeft gemaakt en informatie of een offerte aanvraagt bij een aanbieder, vraagt Independer.nl een vaste vergoeding van de aanbieder aan wie zij u doorverwijst. De dienstverlening van Independer.nl aan u is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>