Krediet bij Staal Bankiers

In 1916 werd Staal Bankiers opgericht door Machiel Staal. Staal Bankiers legde zich toe op de markt voor onderhandse leningen en kredietbehoevende instellingen werden door de heer Staal in contact gebracht met institutionele beleggers.
In 1966 is Staal Bankiers een nauwe samenwerking aangegaan met de Van Lanschot Bank en in 1978 ook met Vendex. In 1994 werd Staalbankiers opgenomen in de Achmea Groep, één van de grootste financiële dienstverleners in de Benelux.

Staal Bankiers helpt u graag bij het opstellen van een financiële planning en kan u advies geven over financiële oplossingen. Staal Bankiers biedt geen pakket van standaard finacieringsvormen, maar zorgt voor een financieringsvorm die aansluit op uw persoonlijke situatie. U kunt kiezen uit diverse looptijden, rentetypen en aflossingsvormen voor zowel woningfinancieringen, effectenkredieten en andere maatwerkkredieten. Voor consumptieve kredietverlening kunt u bij Staal Bankiers krediet krijgen op uw betaalrekening of op uw rekening-courant. Ook is geldlening een optie.

Naast financieringen in euro’s kunnen financieringen ook in Zwitserse Franken worden aangegaan. En ook bij het kopen van een (tweede) huis in het buitenland kan Staal Bankiers u behulpzaam zijn.

Voor meer informatie over het afsluiten van een krediet bij Staal Bankiers, kijk op www.staalbankiers.nl en neem contact op met de bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>