Kredieten bij de ING Bank

De ING Bank is een Nederlands onderdeel van de ING Groep. De ING Groep is een wereldwijde financiële instelling die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. De ING Bank heeft de volgende kredietvormen voor u:

  • Voordeelkrediet
    Het Voordeelkrediet is speciaal voor mensen die in het bezit zijn van een eigen huis. Hiermee kunt u bedragen lenen boven de € 10 000,- tot een maximum van € 75 000,- en uw huis dient hierbij niet als onderpand. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en kunt afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Ook kunt u boetevrij extra aflossen.
  • Doorlopend Krediet
    Het Doorlopend Krediet is een flexibele lening, waarbij u zelf hoeveel en wanneer u geld opneemt. De kredietlimiet ligt tussen de € 2 250,- en € 75 000,- en ook hierbij geldt dat u alleen rente betaalt over het opgenomen bedrag en dat u afgeloste bedragen opnieuw kunt opnemen.
  • Persoonlijke Lening
    Met een persoonlijke lening wordt vooraf alles vastgelegd. U weet dus precies hoeveel u leent en heeft een vaste looptijd om dit bedrag terug te betalen. Elke maand betaalt u een vast bedrag om uw lening af te lossen. U kunt bedragen tussen de € 1 500,- en € 75 000,- lenen met dit krediet.

Voor meer informatie over het afsluiten van een krediet bij ING Bank en voor de huidige rentetarieven, kijk op www.ing.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>