Kredietmogelijkheden bij de Friesland Bank

De Friesland Bank streeft naar helderheid in zeggen en doen. Zij wil haar klanten helpen verantwoord keuzes te maken op het gebied van financiën. De Friesland Bank richt zich op particulieren, bedrijven, instellingen en ondernemers en heeft advies en maatwerk op de eerste plaats staan.

De Friesland Bank biedt 2 mogelijkheden voor kredieten:

  • Betaalkrediet
    Het Betaalkrediet van de Friesland Bank is gekoppeld aan uw privérekening van deze bank. Hiermee creëert u extra financiële ruimte die altijd en overal beschikbaar is. U kunt voor onbepaalde tijd rood staan en toch gewoon geld blijven opnemen. De kredietlimiet ligt tussen de €1 000,- en € 50 000,- De hoogte van uw kredietlimiet wordt bepaald aan de hand van uw inkomsten, woonlasten en eventueel overige financiële lasten.
  • Doorlopend krediet
    Het doorlopend krediet van Friesland Bank is een flexibel krediet, waarmee u extra financiële ruimte heeft, zonder dat u aan een strakke lening vastzit. U spreekt van tevoren een kredietlimiet af waarbinnen u vrij kunt opnemen en aflossen. De maximum hoogte van uw krediet wordt bepaald door de inkomsten en lasten van u en uw partner. U bepaalt zelf de looptijd van uw lening en kunt altijd vervroegd aflossen zonder extra kosten.

Voor meer informatie over het afsluiten van een krediet bij Friesland Bank en voor de huidige rentetarieven, moet u contact opnemen met de bank. Kijk op www.frieslandbank.nl voor de mogelijkheden hoe u contact kunt opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>