Kredietmogelijkheden bij de SNS Bank

De SNS Bank behoort tot de top 5 van Nederlandse banken en de geschiedenis van deze bank gaat terug tot het jaar 1817, het jaar waarin de eerste Nederlandse spaarbank werd opgericht. De SNS Bank biedt de volgende kredietvormen:

  • SNS Zelfkrediet
    Het SNS Zelfkrediet is een vorm van een doorlopend krediet, waarbij u minimaal € 500,- en maximaal € 50 000,- kunt lenen. U start met aflossen zodra u een bedrag hebt opgenomen. De maandlasten bestaan uit rente en aflossing en worden automatisch van uw privérekening afgeschreven. Verder kunt u altijd extra aflossen en kunt u afgeloste bedragen direct weer opnemen.
  • SNS Zelfkrediet WOZ
    Met het SNS Zelfkrediet WOZ kunt u geld lenen tegen de overwaarde van uw huis. Dit biedt met name uitkomst als u een groot bedrag wilt lenen. Het leenbedrag van dit krediet ligt tussen de € 25 000,- en € 50 000,- en ook bij deze kredietvorm geldt dat u met aflossen begint zodra u een bedrag hebt opgenomen.
  • SNS Extra Ruimte Hypotheek
    Met de SNS Extra Ruimte Hypotheek kunt u op elk moment kosteloos opnemen en aflossen. Uw hypotheek wordt gesplitst in 2 delen. Het ene deel is voor de betaling van de kosten die verbetering of onderhoud van uw woning met zich meebrengen. Het andere deel is voor al uw consumptieve uitgaven.  Beide delen hebben een eigen rekeningnummer en een eigen limiet. Het tweede leningdeel is een vorm van een flexibel krediet. Het eerste leningdeel is gekoppeld aan uw hypotheek en dus is de rente fiscaal aftrekbaar.

Voor meer informatie over het afsluiten van een krediet bij SNS Bank en voor de huidige rentetarieven, kijk op www.snsbank.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>