Lenen bij Geldshop.nl

De Geldshop is een online financieel intermediair geldzaken die voor uw situatie een keuze maakt voor een passende lening. Op de website kunt u een offerte aanvragen voor leningen bij 20 banken. Geldshop kiest aan de hand van uw persoonlijke gegevens voor de beste lening. Daarnaast kunt u ook berekenen hoeveel u maximaal kunt lenen, hoeveel u kunt besparen en welke leenvorm bij u past. Bij Geldshop.nl heeft u keuze uit drie populaire leenvormen: het doorlopend krediet, de persoonlijke lening en het WOZ-krediet.

  • Met het doorlopend krediet beschikt u binnen korte tijd over extra geld. U kunt onbeperkt geld opnemen tot een afgesproken limiet. U kunt dit geld opnemen wanneer u wilt en zelf bepalen hoe lang u over het aflossen ervan doet. Hierdoor bepaalt u min of meer zelf de maandlasten. U betaalt een variabele rente vanaf 6,1% over het opgenomen bedrag.
  • Met een persoonlijke lening leent u een vast bedrag voor een bepaalde aanschaf. U spreekt van te voren af hoe lang u over het terugbetalen van de lening wilt doen. De einddatum van uw lening staat daarmee vast. Ook betaalt u een vaste rente waarmee u geen last heeft van rentewijzigingen. Gedurende de gehele looptijd van de lening heeft u vaste kosten.
  • Het WOZ-krediet is speciaal opgezet voor huizenbezitters. De overwaarde van uw woning (WOZ) dient als onderpand bij de aanvraag van het krediet. Hoe hoger deze overwaarde is, hoe groter de kredietmogelijkheden zijn. Voor de aanvraag hoeft u niet naar de notaris, betaalt u geen taxatiekosten en afsluitprovisie. Het WOZ-krediet is verder hetzelfde als het doorlopend krediet. U kunt onbeperkt geldbedragen opnemen tot een vastgelegd limiet. Ook betaalt u een variabele rente vanaf 6,1%.

Bij de Geldshop kunt u voor de drie leenvormen in drie stappen een offerte aanvragen. Hierin worden belangrijke zaken als rente, looptijd, aflossing en voorwaarden vermeld. Vervolgens verzorgt Geldshop.nl het gehele aanvraagtraject tot en met betaling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>