Minilening en Leenotheek

Minilening.nl is een minikrediet dat u online kunt aanvragen. Binnen 10 minuten kunt u €750,- op een door u opgegeven bankrekening gestort krijgen. Zo heeft u heel snel een beetje extra geld. U moet de minilening binnen 21 dagen terug betalen. Voorschotje werkt voornamelijk via het internet, maar is ook telefonisch bereikbaar voor advies en vragen.

Wilt u meer lenen dan deze €750,- dan kunt u een doorlopend krediet of een persoonlijke lening afsluiten via leenotheek, een zusje van minilening. Voor 60-plussers heeft leenotheek een speciaal pluskrediet.

Met het doorlopend krediet kiest u voor flexibiliteit. U heeft een kredietlimiet en tot dit bedrag kunt u, wanneer u wilt, opnemen en aflossen. U betaalt alleen rente over het door u opgenomen bedrag en verder betaalt u een maandelijks bedrag dat een percentage is van de kredietlimiet.

De persoonlijke lening geeft u veel zekerheid. U weet van te voren precies waar u aan toe bent. De leensom wordt in één keer uitbetaald en moet u vervolgens terug betalen in een vastgestelde looptijd en tegen een vaste rente. U betaalt elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing.

Dan biedt de leenotheek ook nog een WOZ-krediet. Daarmee gebruikt u de overwaarde van uw huis om een lening af te sluiten. Het WOZ-krediet is een variant op het doorlopend krediet en ook hier kunt u dus geld opnemen to t de afgesproken kredietlimiet. Het bedrag dat u heeft afgelost, kunt u vervolgens ook weer opnemen.

Voor mensen tussen de 60 en 65 jaar biedt de leenotheek een speciaal pluskrediet en voor mensen tot en met 69 jaar bestaat er het senioren krediet.

Voor meer informatie over deze kredieten en het online aanvragen van een offerte kijkt u op www.minilening.nl en op www.leenotheek.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>