Online lenen bij Freo

Freo is een aanbieder voor een doorlopend krediet die haar product via internet aanbiedt. Op haar website heeft zij haar product zo duidelijk en volledig mogelijk beschreven en kunt u in uw eigen tijd alles rustig doorlezen. Als u toch nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van Freo. De contact-informatie vindt u op de website.

Met het doorlopend krediet van Freo kunt u een lening afsluiten van minimaal € 5.000,- en maximaal €50.000,-. Het minimale bedrag dat u kunt opnemen is € 150,-. De rente die u betaalt over het opgenomen bedrag is variabel en verder betaalt u maandelijks 2% van de kredietlimiet. U kunt zonder kosten geheel of gedeeltelijk aflossen en geld dat u afgelost heeft, kunt u vervolgens weer gewoon opnemen.

Als u al een lening heeft lopen bij een andere aanbieder kunt u gebruik maken van de oversluitservice van Freo. Freo zal er dan voor zorgen dat uw lening wordt afgelost en opgezegd. U kunt dit doen als u van mening bent dat u meer betaalt voor uw huidige lening, dan dat u zal gaan betalen voor een lening van Freo.

Op de website van Freo kunt u bekijken wat de huidige rentetarieven zijn. Ook kunt u daar bekijken wat het u zal kosten wanneer u bijvoorbeeld een lening van € 10 000,- afsluit (of een ander bedrag). En u kunt er eenvoudig berekenen hoeveel geld u kunt lenen door een aantal gegevens in te typen. Op de ‘home’-pagina kunt u ook heel eenvoudig bekijken wat de kosten zijn voor het lenen van een bepaald bedrag en wat de theoretische looptijd van uw lening is. Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>