Persoonlijke lening en doorlopend krediet bij Crediam

Crediam is een dochter van De Lage Landen (Rabobank Groep) en is gespecialiseerd in het verstrekken van doorlopende kredieten en persoonlijke leningen voor overheidspersoneel.

Als u precies weet waarvoor u het leenbedrag wilt gebruiken, dan is een persoonlijke lening vaak de meest geschikte leenvorm. U krijgt in één keer het afgesproken bedrag op uw bankrekening en betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. De looptijd is van te voren bekend. Voor medewerkers van een (semi-) overheidsinstantie biedt Crediam 1% rentekorting. Deze korting geldt voor de gehele looptijd van uw lening.

Wilt u meer flexibiliteit, dan is het doorlopend krediet een populaire vorm van lenen. U kunt tot uw (van te voren afgesproken) kredietlimiet geld opnemen wanneer u maar wilt. De opgenomen bedragen lost u in maandelijkse termijnen af, maar het afgeloste geld kunt u direct weer opnemen. De rente die u betaalt bij een doorlopend krediet is variabel. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Met een doorlopend krediet heeft u dus altijd extra geld achter de hand. Via internet, telefoon of opnamekaartjes kunt u geld overboeken naar uw bank- of girorekening wanneer u maar wilt. Een doorlopend krediet is goedkoper dan rood staan op u bank- of girorekening. En ook voor het doorlopend krediet geldt dat mederwerkers van een (semi-) overheidsinstantie 1% rentekorting krijgen op het gangbare tarief.

Voor meer informatie en het aanvragen van een offerte, kunt u op de website van Crediam kijken. Hier kunt u ook de contact-gegevens van Crediam vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>