Sparen en lenen bij Credit Europe

Credit Europe Bank N.V. is een internationale, financiële dienstverlener, die werd opgericht in 1994 in Amsterdam. De bank is gespecialiseerd in internationale kredietverlening (handelsfinanciering), maar daarnaast biedt zij ook producten voor particulieren aan.Credit Europe heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam, maar heeft daarnaast nog 10 andere vestigingen. Deze zijn in Antwerpen, Boekarest, Dubai, Frankfurt, Genève, Istanbul, Kiev, Malta, Moskou en Shanghai.

Voor particulieren biedt Credit Europe twee spaarmogelijkheden, de Credit Europe Spaarrekening en de Credit Europe Termijndeposito. De Spaarrekening combineert de dagelijkse beschikbaarheid van uw spaargeld met een variabele jaarlijkse rente. Bij de Termijndeposito kunt u kiezen tussen een looptijd van 7 en 10 jaar. U moet hierbij wel een minimale inleg doen van € 20 000,-. Voor meer informatie over deze spaarmogelijkheden kunt u kijken op www.crediteurope.nl .

Voor haar zakelijke klanten biedt Credit Europe verschillende producten aan die bij internationale handelsfinanciering worden gebruikt. Alle producten worden op maat gemaakt naar de wensen van de klant.

Een speciale tak van Credit Europe is gericht op de scheepvaartsector. In 1998 is de bank begonnen met het financieren van maritieme projecten. Ook hier geldt dat de producten op maat worden aangeboden, geheel naar de wensen van de klant. Scheepseigenaren, exploitanten en scheepswerven van overal ter wereld behoren tot de klanten van Credit Europe. De bank wil zich in de toekomst steeds meer richten op de financiering van nieuwe en gebruikte schepen.

Ook voor haar zakelijke klanten biedt Credit Europe spaarmogelijkheden in de vorm van een spaarrekening, waarbij uw spaargeld dagelijks beschikbaar is, of een deposito, waarbij de looptijd kan variëren tussen 3 maanden en 10 jaar.

Voor meer informatie over rentetarieven voor de spaarmogelijkheden van zowel particulieren als ook voor de zakelijke klanten kunt u kijken op www.crediteurope.nl. Op deze website kunt u ook contactinformatie vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>