Geld lenen bij de Leenotheek (onafhankelijk)

De leenotheek is een kredietverstrekker die met name via het internet werkt. Zo kunt u online een offerte aanvragen door een aanvraagformulier in te vullen. U krijgt hierop via email dan antwoord. U kunt de leenotheek ook telefonisch bereiken en zelfs een persoonlijk gesprek is mogelijk bij u thuis of op het kantoor van de leenotheek.

De leenotheek is een onafhankelijke instantie en dus geen onderdeel van een bepaalde bank. Uw aanvraag wordt dan ook bij verschillende geldverstrekkers voorgelegd en zo kunt een voordelig krediet aangeboden krijgen.

Er zijn verschillende kredietvormen mogelijk. De meest aangevraagde zijn het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Het doorlopend kediet is een kredietvorm waarbij u tot een afgesproken kredietlimiet geld kunt lenen. Wanneer u een gedeelte van uw lening heeft afgelost, kunt u dit bedrag vervolgens gewoon weer opnemen. De rente bij een doorlopend krediet is variabel en u kiest met een doorlopend krediet voor meer risico dan bij de persoonlijke lening. Het voordeel van het doorlopend krediet is dat u altijd extra geld achter de hand heeft.

Bij de persoonlijke lening kiest u voor zekerheid. U leent een bepaald bedrag tegen een vastgestelde rente en ook de looptijd van uw lening wordt van te voren afgesproken. U weet dus van te voren precies waar u aan toe bent.

Ga naar www.leenotheek.nl voor meer informatie over deze kredietvormen of voor informatie over andere mogelijkheden. Ook vindt u op deze website het aanvraagformulier voor een offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>