Mogelijke leningen bij AFAB

AFAB richt zich op de debetklant, die behoefte heeft aan consumptief of hypothecair krediet. AFAB Holding is Nederlands grootste kredietbemiddelaar en ook Nederlands grootste hypotheek service provider. AFAB biedt verschillende leenvormen aan. Hieronder staan enkele van deze leningen, of kijk zelf op de site van AFAB

 • Doorlopend Krediet
  Met het doorlopend krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. Er wordt een kredietlimiet vastgesteld en dit is het bedrag dat u maximaal kunt opnemen. U hoeft dit bedrag echter niet in één keer op te nemen. U kunt steeds een gedeelte opnemen totdat u aan uw kredietlimiet zit. Als u dan weer een gedeelte heeft afbetaald, kunt u opnieuw opnemen. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en kunt opnemen en aflossen wanneer u wilt.
 • Persoonlijke Lening
  Met de persoonlijke lening kiest u voor zekerheid. Van te voren legt u vast hoeveel u wilt lenen en over wat voor periode u dit weer terug gaat betalen. De rente die u betaalt gedurende de looptijd van uw lening staat ook vast en dus weet u precies waar u aan toe bent. Deze lening kiest men vaak voor een eenmalige grote aankoop.
 • Overbruggingskrediet
  Het overbruggingskrediet is een krediet dat men kan gebruiken wanneer u uw huidige huis wilt verkopen en een nieuw huis gaat kopen. De datum van verkoop en koop komen niet altijd overeen en in dit geval kunt u een overbruggingskrediet afsluiten om de tussenliggende periode te ‘overbruggen’.
 • Rentekrediet
  Het rentekrediet is vergelijkbaar met een doorlopend krediet, maar bij hierbij lost u niet maandelijks af, u betaalt alleen de rente die u verschuldigd bent. U lost dus in principe niet af, maar u mag op elk moment uw lening boetevrij geheel of gedeeltelijk aflossen. Vervolgens kunt u gewoon weer geld opnemen. Een rentekrediet is erg flexibel, omdat u niet aan een bepaalde looptijd vastzit.

Bezoek AFAB voor meer informatie over de verschillende leningen die AFAB te bieden heeft. Ook kunt u op deze website direkt een offerte voor een lening aanvragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>