Offerte aanvragen bij Becam

Becam Financieringen is onderdeel van DSB Bank N.V. Zij biedt 2 verschillende leningen aan waarvoor u via de website direct een offerte kunt aanvragen.

  • Doorlopend Krediet
    Met een Doorlopend Krediet van Becam heeft u doorlopend extra geld achter de hand. U heeft een vaste kredietlimiet die kan variëren van €5 000,- tot en met €25 000,-. U betaalt alleen rente over het door u opgenomen bedrag en kunt altijd extra aflossen wanneer het u uitkomt. Om een indicatie te krijgen van hoe hoog uw kredietlimiet kan zijn, kunt naar de site van Becam gaan. Daar is een rekenmodule waarmee u uw kredietlimiet kan bepalen.
  • Persoonlijke Lening
    De Persoonlijke Lening van Becam is geschikt voor de financiering van een grote aankoop. Van te voren bepaalt u hoeveel u wilt lenen. De looptijd en de rente worden ook van te voren vastgelegd, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. De Persoonlijke Lening geeft u dus veel zekerheid. Het bedrag dat u kunt lenen met een Persoonlijke Lening ligt eveneens tussen de €5 000,- en €25 000,-.

Bezoek www.becam.nl voor meer informatie en de huidige rentetarieven of stap binnen in een van de kantoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>