Leenvormen bij Lenen.nl

Lenen.nl biedt verschillende soorten leningen, zodat u een lening kunt kiezen die bij uw bestedingsdoel past. U kunt op de website www.lenen.nl de verschillende producten bekijken en als u een product heeft gevonden waar u in geïnteresseerd bent, kunt u online een offerte aanvragen.

Lenen.nl biedt de volgende leningen:

  • Doorlopend krediet
    Het doorlopend krediet is voor iedereen die wat extra geld achter de hand wil hebben. U krijgt een vast bedrag tot uw beschikking en u kunt van dit bedrag geld opnemen wanneer u wilt. U kunt op elk moment kosteloos afbetalen en U betaalt alleen rente over het bedrag dat u heeft opgenomen. Lenen.nl geeft u een garantie de laagste rente te hebben voor een doorlopend krediet, dus als u ergens anders een doorlopend krediet vindt tegen een lagere rente, zal Lenen.nl u het verschil terug betalen.
  • Persoonlijke lening
    Met de persoonlijke lening van Lenen.nl kiest u voor zekerheid. U weet precies waar u aan toe bent, omdat zowel rente als looptijd van te voren worden vastgelegd. U betaalt dus nooit meer dan van te voren is afgesproken. Als u toch vervroegd wilt aflossen, dan kan dit wanneer drievijfde van de afgesproken looptijd is verstreken.
  • Eigen Huis Krediet
    Met het Eigen Huis Krediet benut u de overwaarde van uw huis tegen een voordelige tarieven. U heeft een vaste maandlast en kunt kiezen tussen een 5 jaar rentevast Eigen Huis Krediet of 10 jaar rentevast.

Voor meer informatie over de huidige rentetarieven van Lenen.nl en voor het aanvragen van offertes kunt u naar de website gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>