ASN Bank

De ASN Bank werd opgericht in 1960 en is onderdeel van SNS Reaal. De bank richt zich op duurzaam bankieren voor de particuliere markt en een deel van de zakelijke markt in Nederland. Hoewel onderwerpen zoals kinderarbeid, dierenleed, klimaat, mensenrechten en gentechnologie een beslissende rol spelen bij alle investeringen van de bank blijft zij echter wel naar een optimaal financieel rendement streven.

De ASN Bank heeft verscheidene duurzaamheidscriteria waaraan haar producten en diensten moeten voldoen. De bank verschaft alleen kapitaal aan ondernemingen en organisaties die een duurzame samenleving bevorderen. Wanneer een bedrijf niet aan deze voorwaarde voldoet, wordt zij uitgesloten van de activiteiten en producten van de ASN Bank.

De ASN Bank verstrekt geen krediet op haar bankrekening, maar u kunt wel gebruik maken van het zogenoemde ‘geoorloofd roodstaan’ als u regelmatig inkomsten op uw ASN Bankrekening krijgt. Hoeveel u rood kunt staan is afhankelijk van uw inkomsten met een maximum van € 2 500,- en u mag nooit langer dan 90 dagen achter elkaar rood staan. Verder betaalt u devetrente over het bedrag dat u rood staat.

Voor meer informatie over de ASN Bank kunt u kijken op de website van de bank, www.asnbank.nl .
Daar kunt u ook zien hoe u een ASN Bankrekening kunt openen of hoe u contact kunt opnemen met de bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>