Geld lenen bij de DSB Bank

De DSB Bank is een financiële dienstverlener met een marktaandeel van circa 17% op het gebied van consumptief krediet. Deze Bank doet haar best uit te groeien tot de beste consumentenbank van Nederland. Zij bieden de volgende kredietvormen:

  • DSB Bank Doorlopend Krediet
    Een doorlopend krediet zorgt ervoor dat u altijd geld heeft voor onverwachte uitgaven. U sluit het doorlopend krediet af voor een bepaald bedrag, het zogenoemde kredietlimiet. Tot dit bedrag kunt u opnemen wat u wilt. Er is geen vaste looptijd voor deze vorm van lenen. De kredietlimiet kan variëren van € 5 000,- tot € 25 000,-.
  • DSB Bank Persoonlijke Lening
    Deze persoonlijke lening is een lening met veel zekerheid. U kunt een bedrag van € 5 000,- tot € 25 000,- lenen. Dit bedrag betaalt u terug met een vaste rente en over een vaste afgesproken looptijd. De aflossing gebeurt in gelijke maandelijkse termijnen en aan het einde van de looptijd heeft u uw lening gegarandeerd afgelost.
  • DSB Bank Excellent Lening
    De DSB Bank Excellent Lening is een flexibele lening, waarbij u zelf de aflossingssnelheid bepaalt. Deze lening is een vorm van een persoonlijke lening en dit betekent dat rente, de looptijd en de aflossing vast staan. Het verschil met de persoonlijke lening is echter dat u boetevrij extra kunt aflossen. Ook bij deze lening kunt een bedrag tussen de € 5 000,- en € 25 000,- lenen.

Voor meer informatie over het afsluiten van een krediet bij DSB Bank en voor de huidige rentetarieven, kijk op www.dsbbank.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>