Geld lenen bij Directa

Bij Directa kunt u direct online een lening afsluiten of oversluiten. Directa.nl biedt een online dienstverlening waarbij u zelf uw financiën regelt. U kunt ook direct online zien of u in aanmerking komt voor een gewenste lening of krediet. Geld lenen kan alleen wanneer dit verantwoord is voor uw situatie.

Direca biedt een groot aantal financieringsproducten aan in de vorm van leningen en kredieten. De twee populairste leenvormen zijn het doorlopend krediet en de persoonlijke lening.

 • Doorlopend Krediet bij Directa
  Met het doorlopend krediet kunt u tot een afgesproken kredietbedrag onbeperkt geld opnemen en aflossen. U heeft alle vrijheid om zelf te bepalen wanneer u welk bedrag opneemt en waarvoor u het geld gebruikt. U betaalt alleen rente over het openstaande saldo. Bij Directa is één telefoontje genoeg om geld op uw bankrekening te laten overschrijven.
 • Persoonlijke Lening
  Bij de persoonlijke lening leent u een vast bedrag tegen een vaste rente en een vaste looptijd. U krijgt het geleende bedrag in één keer op uw rekening. U bepaalt bij Directa zelf de looptijd, aan de hand van wat u belangrijker vindt, lage maandlasten of een kortere looptijd.
 • Verschillende soorten leningen
  Naast het doorlopend krediet en de persoonlijke lening zijn er nog vijf andere financieringsproducten die directa.nl aanbiedt: het Kleinkrediet, de autofinanciering, de caravanlening, het verbouwkrediet en het studiekrediet. Ook biedt Directa een speciale oversluitservice voor het oversluiten van uw huidige lening bij een andere kredietverstrekker naar een lening of krediet van Directa.
 • Kleinkrediet
  Een alternatief voor rood staan, kopen of afbetaling of creditcard is het Kleinkrediet. Hiermee lost u roodstand, postorderkrediet of creditcardschuld af tegen een lagere rente. U heeft ook de beschikking over een Cash Card waarmee u geld kunt opnemen bij geldautomaten, tot aan een afgesproken kredietbedrag. U betaalt net als bij het doorlopend krediet alleen rente over het openstaande saldo. U kunt bij directa.nl zelf bepalen wat u maandelijks aflost, met een minimum van 2% van het openstaande saldo.
 • Autofinanciering en caravanlening
  Een bijzondere vorm van de persoonlijke lening is de autofinanciering en de caravanlening. Beide zijn een persoonlijke lening voor aankopen met een restwaarde. U leent een vast bedrag, maar lost niet het gehele bedrag af binnen de looptijd. U heeft een aflossingsvrije periode waarin u alleen rente betaalt. Aan het einde van de lening betaalt u het resterende bedrag in één keer terug.
 • Verbouwkrediet
  Speciaal voor de verbouwing van uw huis heeft directa.nl het verbouwkrediet, ook een persoonlijke lening. U kunt zelf de perfecte lening in elkaar zetten, waarbij u de keuze heeft tussen lage maandlasten of een kortere looptijd.

 • Studiekrediet
  Een vorm van het doorlopend krediet is het studiekrediet. Deze kunt u afsluiten voor het financieren van een studie. U kunt weer tot een afgesproken kredietbedrag onbeperkt geld opnemen en aflossen. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. U bepaalt zelf de maandelijkse aflossing, met een minimum van 2% van het uitstaande saldo.

Naast deze verschillende financieringsproducten, die gebaseerd zijn op het doorlopend krediet en de persoonlijk lening, kunt u bij Directa.nl ook nog terecht voor een Visa Creditcard. Op hun website lees je meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>