Lening afsluiten bij ABN AMRO

ABN AMRO behoort tot de grootste banken in Nederland en zij biedt verschillende kredietvormen aan. Hieronder worden de 3 belangrijkste behandeld.

 • Privélimiet plus
  Wilt u onverwachte uitgaven kunnen financieren, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe laptop, dan is de privélimiet plus misschien wel iets voor u.
  Met de privélimiet plus kunt u rood staan tegen een lage rente en voor een onbeperkte tijd. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u opneemt. Iedere maand moet er echter wel een minimumbedrag op uw rekening binnenkomen. De privélimiet plus is een vorm van een doorlopend krediet. De omvang van uw krediet kan variëren van €1 000,- tot en met €50 000,-.
 • Flexibel Krediet
  Wilt u geld over hebben voor de grotere onverwachte uitgaven, dan is het flexibel krediet een idee. Ook hierbij betaalt u alleen rente over het bedrag dat u opneemt en ook dit is een vorm van een doorlopend kredite. De omvang van uw krediet variëert hier van €2 500,- tot € 50 000,-.
 • Flexibel Hypotheek Krediet
  Voor uitgaven zoals bijvoorbeeld een verbouwing, kunt u het flexibel hypotheek krediet afsluiten. U leent dan met de overwaarde van uw woning als onderpand. U betaalt ook hier weer alleen rente over het bedrag dat u opneemt. De omvang van uw krediet hier begint bij €5 000,-
  Voor het aflossen van uw lening heeft u de keuze tussen een vast maandbedrag waarin zowel rente als aflossing is begrepen, of u kunt kiezen voor een maandbedrag dat alleen uit rente bestaat.

Voor meer informatie over het afsluiten van een krediet bij ABN AMRO en voor de huidige rentetarieven, kijk op www.abnamro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>