Overzicht leenvormen bij de Rabobank

De Rabobank is al ruim 100 jaar een bank van en voor ondernemende mensen. Zij richt zich op de maatschappelijke en lokale betrokkenheid en heeft als motto ‘Samen bereik je meer dan alleen’. De Rabobank biedt de volgende kredietvormen aan:

 • Doorlopend krediet
  Met het doorlopend krediet heeft u altijd een ‘extra potje met geld’ binnen handbereik. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en kunt altijd opnieuw krediet opnemen tot de afgesproken kredietlimiet. Het bedrag van deze limiet kan variëren van € 2 500,- tot € 50 000,-.
 • Persoonlijke lening
  Met de persoonlijke lening lost u een vast bedrag per maand af, wat handig is als u eenmalig een groot bedrag wilt lenen. U kunt een bedrag tussen de € 2 500,- en € 50 000,- lenen en lost het geleende bedrag over een vastgelegde looptijd af.
 • Hypotheekkrediet
  Met het hypotheekkrediet leent u tegen de overwaarde van uw huis. De hoogte van uw krediet hangt onder meer af van uw inkomen en van de overwaarde van uw huis. U kunt vrij opnemen en aflossen tot de afgesproken limiet tegen een lage rente.
 • Rabo HuisVoordeelKrediet
  Als u een eigen huis heeft en wat extra financiële ruimte wilt, dan kunt u het Rabo HuisVoordeelKrediet afsluiten. Dit is een flexibele vorm van lenen, want u kunt vrij opnemen en aflossen binnen uw kredietlimiet en bepaalt zelf waarvoor u het geld gebruikt. Uw huis dient hierbij niet als onderpand. Uw kredietlimiet kan variëren van € 4 000,- tot maximaal € 50 000,-.

Voor meer informatie over het afsluiten van een krediet bij Rabobank en voor de huidige rentetarieven, kijk op www.rabobank.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>