Van Lanschot bank

De Van Lanschot Bank heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1737 en is daarmee de oudste Nederlandse onafhankelijke bank. Zij richt zich voornamelijk op de vermogende particulieren en de middelgrote bedrijven, met een speciaal accent op het familiebedrijf.

Dienstverlening aan vermogende particulieren is gericht op vermogensvorming en vermogensbescherming. De bank biedt zowel producten en diensten van derden aan als ook eigen producten. Bij dienstverlening aan de ondernemer adviseert de bank op zowel zakelijk als ook persoonlijk vlak. Bij de Van Lanschot Bank komt de persoonlijke relatie voor alles. Zij biedt haar cliënten financiële dienstverlening met alle daarbij behorende aandacht en zorg, iets wat grootbanken niet altijd kunnen leveren.

De Van Lanschot Bank streeft ernaar de beste private bank van Nederland en België te zijn.

Voor meer informatie over de Van Lanschot Bank, kijk op www.vanlanschot.nl. Op deze website staan ook de mogelijkheden hoe u contact kunt opnemen met de Van Lanschot Bank. Aangezien de persoonlijke relatie van groot belang is voor de bank, is er weinig concrete informatie te geven over de producten. Dus mocht u geïnteresseerd zijn om met de Van Lanschot Bank in zee te gaan, neem dan persoonlijk contact met de bank op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>