Ambtenaren lenen goedkoper met een ambtenarenlening

Als u bij een overheidsinstantie werkt en dus ambtenaar bent, kunt u vanaf nu goedkoper geld lenen met een ambtenarenlening.

Een organisatie die onderdeel is van Bridge Finance B.V. gevestigd te Lelystad biedt deze leningen aan, in samenwerking met een aantal banken. De redenering is dat ambtenaren beter aan betalingsverplichtingen voldoen dan gemiddeld. Hierdoor worden procentueel meer leningen terugbetaald en worden er minder kosten gemaakt. Deze kostenbesparing wordt (gedeeltelijk) doorberekend aan de klant.

Belangrijkste punten van de ambtenarenlening

De ambtenarenlening in een notendop:

  • De ambtenarenlening komt in de gebruikelijke vormen, zoals doorlopend krediet, persoonlijke lening, rentekrediet, autofinanciering, postorderkrediet, kaartkrediet en creditcard.
  • Uw leningaanvraag wordt bij het BKR getoetst en doorgegeven.
  • De ambtenarenlening is alleen voor ambtenaren, semi-ambtenaren en hun partners.
  • Er vindt een kredietcheck plaats, u moet dus ook als ambtenaar aan bepaalde voorwaarden voldoen om gebruik te kunnen maken van het ambtenarenkrediet.

Wie verleent het ambtenarenkrediet?

Momenteel werkt Bridge Finance samen met de volgende financiƫle instellingen: Interbank, De Nederlandsche Voorschotbank, de Hollandsche Disconto Voorschotbank, Gema Advies Groep BV, Arenda, Defam, NVF Voorschotbank en Avero. Bekende namen dus en dat schept vertrouwen. De prospectussen en meer informatie kunt u altijd bemachtigen wanneer u besluit een ambtenarenlening af te sluiten.

Meer informatie over de ambtenarenlening is de vinden op de officiële site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>